2012-2013 Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Sertifikaları

2012-2013 Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Sertifikalarının basımı tamamlanmıştır. Sertifikaların dağıtımına 12.06.2013 Perşembe gününden itibaren başlanacaktır.2012-2013 döneminde Erasmus Staj Hareketliliğine katılmış olan öğrencilerimizin ekteki listeden isimlerini kontrol etmeleri tavsiye olunur. Türkçe ve İngilizce olmak kaydıyla çift taraflı olarak basılan sertifikaları, elden teslim almak isteyen öğrencililerimiz Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü 104. numaralı odaya bizzat gelerek sertifikalarını  zimmet karşılığı teslim alabilirler. Listede isimleri bulunan ve sertifikalarının kargo ile adreslerine gönderilmesini isteyen öğrencilerimiz ise, erasmus@sakarya.edu.tr veya erkurt@sakarya.edu.tr  adreslerine; Kargo gönderimi istediklerine dair, İsim-Soyisim, Açık adresleri ve Telefon bilgilerinin olduğu bir ileti göndermeleri gerekmektedir. Kargolar, ücretleri alıcı (öğrenci) tarafından ödenecek şekilde düzenlenecektir.Sertifikalarının başka bir kişiye teslim edilerek verilmesini isteyen öğrencilerimizin de yukarıdaki e-posta adreslerine, vekil gösterdikleri kişinin ismini bildirecek şekilde ileti göndermeleri gerekmektedir. Kargo aşamasında kargo şirketinden kaynaklanacak olası aksiliklerden (zarar görme, kaybolma vb.)  kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Sertifika hak sahibinin kargosunun ödemesini yapmaması ve/veya herhangi bir sebeple kargosunu teslim almaması sonucu, kurumumuza iade edilen sertifika kargoları, hiçbir surette yeniden kargoya verilmeyecektir. Böyle bir durumda sertifikalar Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünden, yukarıdaki ilgili açıklamalara uygun olarak, elden teslim edilecektir.